Koronás címer

Közéleti blog. Emlékeztek a címervitára? Nem? Nem baj, a véleményem már ismeritek...

Demokratának lenni

"Demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz, mint nem félni: nem félni a más véleményűektől, a más nyelvűektől, a más fajúaktól, a forradalomtól, az összeesküvésektől, az ellenség ismeretlen gonosz szándékaitól, az ellenséges propagandától, a lekicsinyléstől és egyáltalán mindazoktól az imaginárius veszedelmektől, melyek azáltal válnak valódi veszedelmekké, hogy félünk tőlük."

Friss topikok

Linkblog

2011.11.20. 15:25 koronás címer

Új felsőoktatási törvény

 Az nem a legfrankóbb törvényalkotási módszer, hogy bedobunk pár jó ötletet, majd mindenkit magunkra haragítunk, és a végén nem csinálunk semmit. "A javaslat továbbra is tizenkilenc állami egyetemmel, kilenc állami főiskolával, két magánegyetemmel, öt egyházi egyetemmel, huszonegy egyházi főiskolával és tizenegy magánfőiskolával számol, a tervezetből azonban kikerült a tudományegyetem-főiskola felosztás." Persze, az Óbudai Egyetem megtarthatja az egyetemi címet, és javában hirdeti magáról hogy 600 éves... Jó vicc...

Ami még inkább botrány, hogy a HÖK továbbra is beleszólhat olyan dolgokba, amihez közük sincs. 

Mi köze egy diáknak, hogy ki a doktori bizottság elnöke???

Mi köze egy diáknak, hogy kiből lehet adjunktus vagy docens???

Szólj hozzá!

Címkék: felsőoktatás hök


A bejegyzés trackback címe:

https://koronascimer.blog.hu/api/trackback/id/tr133398257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása