Koronás címer

Közéleti blog. Emlékeztek a címervitára? Nem? Nem baj, a véleményem már ismeritek...

Demokratának lenni

"Demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz, mint nem félni: nem félni a más véleményűektől, a más nyelvűektől, a más fajúaktól, a forradalomtól, az összeesküvésektől, az ellenség ismeretlen gonosz szándékaitól, az ellenséges propagandától, a lekicsinyléstől és egyáltalán mindazoktól az imaginárius veszedelmektől, melyek azáltal válnak valódi veszedelmekké, hogy félünk tőlük."

Friss topikok

Linkblog

2010.02.24. 09:43 koronás címer

Megint bombariadó a közgázon

Ebben a félévben másodízben van bombariadó a Budapesti Corvinus Egytemen, az un. Pesti Karokon. Ez alatt a közgáz fő éülletét, és a nemrég épült Társadalomtudományi kar épületét kell érteni. Felthetőleg a Sóházban sincs okatatás. A rendőrség tájékoztaatása szerint délután kettőig biztosan nem lehet bemenni az épületekbe.

Az ügy pikantériája, hogy két héttel ezelőtt szintén bombariadó volt, úgyszintén szerdán. Ebben a félévben a három szerdai napból kettőn nem volt oktatás, ami mind a diákoknak, mind a tanároknak kellemetlen helyzet. Valószínűsíthető, hogy legalább egyszer egy szombati napon pótolni kell az elmaradt órák egy részét.

Ki az az őrült aki ilyennel szórakozik? Elsőre még érdekes dolog, nincs suli, jaj de jó... Másodszorra meg már rohadtul idegesítő, hogy tök fölöslegesen megy be az ember reggel 8-ra. A fene sem érti milyen indídtatásból tesz valaki ilyet.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://koronascimer.blog.hu/api/trackback/id/tr971786046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kacckacckacc 2013.09.23. 11:22:29

Csak hogy pontosak legyünk: harmadszorra van bombariadó, tegnapelőtt hétfőn is volt. Mindhárom esetnél ott voltam, az eddigi három tanítási hétből háromszor keltem korán fölöslegesen. :S
süti beállítások módosítása