Koronás címer

Közéleti blog. Emlékeztek a címervitára? Nem? Nem baj, a véleményem már ismeritek...

Demokratának lenni

"Demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz, mint nem félni: nem félni a más véleményűektől, a más nyelvűektől, a más fajúaktól, a forradalomtól, az összeesküvésektől, az ellenség ismeretlen gonosz szándékaitól, az ellenséges propagandától, a lekicsinyléstől és egyáltalán mindazoktól az imaginárius veszedelmektől, melyek azáltal válnak valódi veszedelmekké, hogy félünk tőlük."

Friss topikok

Linkblog

2012.08.15. 13:05 koronás címer

Elrabolt magyar terrorelhárítók Szíriában

Egy blog esetében képernyőre lehet vetni azt, ami hivatalosan nem mondható ki, illetve azt, amit a vak is lát. Szíriában két kint dolgozó magyart raboltak el áprilisban. Az erre adott válasz: "A Terrorelhárító Központ (TEK) négyfős egysége több mint egy hete Szíriában tartózkodik, hogy az április 28-ára virradóra elrabolt két magyar nyomára bukkanjon." A kiküldött egység a nyilvánosság felé nem tudott eredményről beszámolni.

Mit ad Isten, megint emberrablás történt Szíriában. Ott dolgozó mérnökökről van szó? Nem. A Damaszkuszban augusztus 13-án délelőtt eltűnt három magyar állampolgár közül kettő (vagy mindhárom?) korábban a rendőrségnél szolgált, de a korábbi hírekkel ellentétben csak egyikük foglalkozott kutyakiképzéssel. Három "középkorú, 40 év körüli magyar férfi"? Mit kerestek Szíriában? Nyaraltak? Nem, vélelmezhetően ők keresték a korábban eltűnt két magyart, magyarul a TEK különítményének egy részét rabolták el.

A Szír helyzet hihetetlen bonyolult, többek közt az USA és Oroszország sakkozik élő emberekkel egy sakktáblán, melyet Szíriának hívnak. Sok sikert kívánok a kint szolgálatot teljesítő magyar különítménynek, csodálom bátorságukat, hazaszeretetüket, és kívánom, hogy minél hamarabb hazakerüljenek a korábban eltűnt két magyarral állampolgárral együtt!

Szólj hozzá!

Címkék: emberrablás TEK Szíria


A bejegyzés trackback címe:

https://koronascimer.blog.hu/api/trackback/id/tr204713562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása