Koronás címer

Közéleti blog. Emlékeztek a címervitára? Nem? Nem baj, a véleményem már ismeritek...

Demokratának lenni

"Demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz, mint nem félni: nem félni a más véleményűektől, a más nyelvűektől, a más fajúaktól, a forradalomtól, az összeesküvésektől, az ellenség ismeretlen gonosz szándékaitól, az ellenséges propagandától, a lekicsinyléstől és egyáltalán mindazoktól az imaginárius veszedelmektől, melyek azáltal válnak valódi veszedelmekké, hogy félünk tőlük."

Friss topikok

Linkblog

2011.11.20. 15:09 koronás címer

Innovációs járulék

 Innovációs járulék, Cséfalvay Zoltán: "így többletforrást jelent, hogy az a mintegy 7-10 milliárd forint, amit eddig az innovációs járulékból leírtak, noha mögötte valódi kutatás-fejlesztés nem állt, most bekerül az Innovációs Alapba." Véleményem szerint ha valami nem működik tökéletesen, akkor nem megszüntetni kell, hanem javítani a hatékonyságán. Minimális és elfogadható szintre kell csökkenteni a visszaélések számát, de az alapvetően jó üzleti szektor-oktatási intézmények kapcsolatot, szakmai együttműködést megakasztani nem célszerű. A BME Infó kar költségvetésének kb. 30% származik ebből a forrásból, kíváncsi vagyok hogy ezek után KI és MIRE fogja fordítani az így a költségvetésbe kerülő pénzt. Feltételezésem szerint az Infó karon kétszer annyit ér, mint bárhol máshol.

Szólj hozzá!

Címkék: innováció járulék innovációs


A bejegyzés trackback címe:

https://koronascimer.blog.hu/api/trackback/id/tr53398223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása